Talent Award-winnaar Jan Versteegh breekt weddenschap

Talent Award-winnaar Jan Versteegh breekt weddenschap

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jan Versteegh won donderdag 15 oktober de Televizier Aanstormend Talent Award maar vergat de weddenschap die hij afgelopen zondag in Zondag met Lubach met Luuk Ikink en Arjen Lubach had afgesproken. De winnaar van de Talent Award zou met een verplichtte zin moeten beginnen.

“Laten we dit afspreken, ongeacht wie er wint. We moeten verplicht allemaal de eerste zin hetzelfde zeggen in onze bedank speech”, zei Lubach in zijn programma. “Ik heb een zin bedacht, en die zin is: ‘Ik had dit compleet zien aankomen’”, aldus Arjen. Zowel Luuk als Jan ging met Arjen akkoord.

Toch vergat Versteegh om de verplichtte zin te zeggen. Lubach ging na afloop verhaal halen. “Omdat ik een emotionele sukkel ben, ben ik vergeten te zeggen ‘Ik zag dit compleet aankomen’”, zegt Jan tegen Arjen in een video na afloop van het Gouden Televizier-Ring Gala in Theater Carré.

Versteegh, bekend van programma’s als Spuiten en Slikken en The Freestyle Games, heeft er wel spijt van, zegt hij tegen Lubach. Luuk Ikink was de enigste genomineerde die donderdagavond niet aanwezig was. Ikink keek het Gala vanaf zijn bank omdat hij afgelopen maandag vader is geworden.

Bekijk het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala terug op TVblik.nl