Bardo Ellens en Giel Beelen presenteren YouTube gameshow 'The TubeShow'

Bardo Ellens en Giel Beelen presenteren YouTube gameshow 'The TubeShow'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Endemol Beyond lanceert in samenwerking met NewBeTV en Badaboom ‘The TubeShow’: een nieuwe, exclusieve online serie voor en door YouTubers. Het is de allereerste 'reizende' spelshow die op YouTube wordt uitgezonden.

Elke aflevering wordt namelijk uitgezonden op een ander YouTube kanaal en de host van het betreffende kanaal staat centraal in de aflevering van die week. De host neemt het samen met het door hem geformeerde team op tegen een ander team van bekende YouTubers.

In de eerste aflevering die vanaf vandaag te zien neemt het team van host Défano Holwijn het op tegen het team van DusDavid. De aflevering is te zien op het kanaal van Défano.

The TubeShow bestaat uit zes afleveringen die een climax bereiken in een zinderende finale. De strijd draait om het behalen van zoveel mogelijk 'duimpjes', die uiteindelijk de eindstand in de poule bepalen. De winnaars van de twee poules strijden tegen elkaar in de finale. De verliezers van de afleveringen krijgen bovendien een straf voor zijn kiezen.

Onder de deelnemers bevinden zich bekende namen zoals: Défano Holwijn, DusDavid, Theaumes, de mannen van Ponkers, Prankster en Fijne Vrienden. Ook zullen andere YouTubers, zoals MeisjeDJamilla en GHBTV een actieve rol vervullen tijdens de show. Giel Beelen fungeert als co-host en verzorgt alle voice-overs tijdens het programma.

The TubeShow is een co-productie van Endemol Beyond, NewBeTV en Badaboom. Zeven weken lang is er elke woensdag om 16:00 uur online een nieuwe aflevering te zien. Deze wordt uitgezonden op het kanaal van de host die tijdens die specifieke aflevering centraal staat. Op het YouTube kanaal van de Tubeshow worden alle afleveringen verzameld.

Vanaf vandaag 7 weken, elke woensdag om 16:00 uur