Superster Justin Bieber gaat optreden op de MTV EMA’s 2015

Superster Justin Bieber gaat optreden op de MTV EMA’s 2015

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

MTV heeft bevestigd dat de enige echte Justin Bieber gaat optreden op de MTV EMA's 2015. De wereldster maakte vandaag op zijn Facebook bekend dat hij is toegevoegd aan de line-up van deze explosieve editie.

De show is zondag 25 oktober live vanuit het Mediolanum Forum in Milaan te zien vanaf 21.00 uur op MTV. Het optreden is een voorproefje van de wereldwijde release van zijn nieuwe album Purpose op vrijdag 13 november.

"Ik kan niet wachten om met dit optreden het nieuwe materiaal met mijn fans over de hele wereld te delen. De EMA's zijn altijd een feest. Ik vind het heerlijk om weer terug te zijn en het wordt ge-wel-dig!" – Justin Bieber

Internationale popsensatie Charli XCX, rapper Tinie Tempah en model Hailey Baldwin hebben de eer om een award uit te reiken op deze avond.

De MTV EMA 2015 worden dit jaar gepresenteerd door Ed Sheeran en co-host Ruby Rose vanuit het Mediolanum Forum in Milaan. Er zijn onder meer optredens van Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo, twenty one pilots, Martin Garrix, Afrojack, Andrea Bocelli, Tori Kelly, James Bay, Jess Glynne en Macklemore & Ryan Lewis. De show is op zondag 25 oktober vanaf 21.00 uur te zien op MTV. Het jaarlijkse muziekspektakel is een ode aan alle populaire artiesten van dit moment, uit verschillende categorieën.

Best Dutch Act & Best Belgian Act
Vorige week werd tijdens de MTV EMA Pre-Party Amsterdam 2015 bekend gemaakt dat Kensington voor het derde jaar op rij tot Best Dutch Act is bekroond. Dimitri Vegas & Like Mike werden tijdens de MTV EMA Pre-Party Antwerpen 2015 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Best Belgian Act. Deze acts maken nu kans in de categorie Best Worldwide Act: Europe. Fans kunnen voor deze categorie en alle overige categorieën tot en met zaterdag 24 oktober stemmen via mtvema.com.