Lady Gaga is terug in de hitlijst

Lady Gaga is terug in de hitlijst

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zangeres Lady Gaga heeft weer een plek veroverd in de Single top 100. Op Bevrijdingsdag, 5 mei, komt de nieuwste single van de superster, The Cure, nieuw binnen op plek 98. Hiermee is Lady Gaga de laagste nieuwe binnenkomer van deze week. Haar vorige single, Millen Reasons, is een hit op YouTube. Na ruim vijf maanden staat de teller inmiddels op ruim 58 miljoen views.

Kygo scoorde dit jaar een grote hit met Selena Gomez. De hit It Ain't Me is niet meer van de radio weg te denken. Deze week levert dit nummer één plek in en komt uit op plek acht. Maar Kygo is terug met een nieuwe single. Dit keer riep hij de hulp in van Ellie Goulding. De gezamenlijke single First Time komt deze week nieuw binnen op plek 57. 

De hoogste nieuwe binnenkomer staat op plek zeven. Hier staat dj Khaled, Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper en Lil' Wayne met de single I'm The One. Zij hebben samen Kygo en Selena Gomez een plekje laten zakken. Op plek vijf staan nog altijd Jason Derulo, Nicki Minaj en Ty Dolla $ign. Met het aanstekelijke Swalla blijven zij ook deze week op plek vijf staan.

De top vier is verder ook ongewijzigd. Op vier staat rapper Boef met zijn nummer één hit Habiba. Ed Sheeran blijft deze week op drie staan met zijn superhit, Shape Of You. Een andere Nederlandse rapper, Lil' Kleine, staat weer op plek twee met de single Alleen. Luis Fonsi en Daddy Yankee staan ook deze week bovenaan in de Single top 100. Hier staan zij met hun single Despacito.

Dit alles blijkt uit de Single top 100 die wekelijks door Dutch Charts op haar website wordt gepubliceerd.