Marlijn Weerdenburg aan de slag voor KRO-NCRV

Marlijn Weerdenburg aan de slag voor KRO-NCRV

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Zangeres, actrice en presentatrice Marlijn Weerdenburg gaat aan de slag voor KRO-NCRV. In 2016 zal Marlijn, bekend van de SBS6-serie Danni Lowinski, een aantal programma’s gaan maken voor KRO-NCRV. Weerdenburg presenteerde eerder al het televisieprogramma De Vierdaagse voor SBS6.

Het multi-talent gaat bij omroep KRO-NCRV zowel acteren als presenteren. “Ik voel me bevoorrecht dat ik met de KRO-NCRV in zee ga. Ze geven me de kans om programma's te ontwikkelen op zowel acteer-als presentatiegebied. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan!”, aldus Marlijn.

Taco Rijssemus, media-directeur KRO-NCRV, is blij met het binnenhalen van Marlijn. “Marlijn Weerdenburg is een multi-talent. Ze kan zingen, presenteren, acteren. Ik ben heel blij dat we met haar gaan samenwerken”, vertelt Rijssemus over de komst van Weerdenburg bij de omroep.

Marlijn krijgt onder meer een rol in een nieuwe serie. “We zijn op dit moment met haar een nieuwe dramaserie voor NPO 3 aan het ontwikkelen over dertigers en hun dilemma's. Een onderwerp dat veel vrouwen, én mannen, zal aanspreken”, verklapt de trotste media-directeur van KRO-NCRV.

“Ook zijn we met elkaar in gesprek over een eigen programma op NPO 3”, vervolgt hij. Marlijn studeerde aan de Toneelschool en Kleinkunstacademie en aan het Conservatorium. Naast haar acteerwerk treedt Marlijn met haar band Miss Molly & Me regelmatig op in clubs en theaters.

Bekijk Danni Lowinski op TVblik.nl/danni-lowinski