Rijmend De Week Uit 2015 - Editie 2

Rijmend De Week Uit 2015 - Editie 2

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

''Rijmend De Week Uit edtie twee, leest u net als vorige week weer gezellig mee? Rijmen hier, rijmen daar, met Rijmend De Week Uit zijn wij nog lang niet klaar. Nog twee edities komen eraan, Rijmend De Week Uit blijft nog even bestaan''. 

Presentator Daan Nieber vertrekt bij RTL 4, daar presenteerde hij EditieNL met veel plezier. Hij gaat naar de KRO-NCRV voor een nieuwe klus, een reis met zijn auto en niet met de bus. 

Nooit meer De Rijdende Rechter op de buis, hij verschijnt niet meer op televisie in huis. Ook hij vertrekt van zijn vertrouwde nest, hij slaat zijn vleugels uit net als de rest. Straks is hij te zien bij SBS6, dat wordt gevierd met een goede fles!

Er heerst lichtelijke paniek in de zee, daar doen wij allemaal vrolijk in mee. De geliefde blauwe vis is zoek, dat is allemaal te zien op het witte doek. Clown vissen Marlin en Nemo gaan samen op zoek, dat is vast ook allemaal te lezen in een boek.

Het tweede geluid van Qmusic is geraden, nu kan niemand zich er meer op beraden. Iemand wint een groot bedrag, die persoon is iemand die nu lachen mag. De lange zoektocht is voorbij, dat is wat ze radiozender zelf zei. Een blije winnares won veel geld, ook dit is iets wat de radiozender zelf meldt.

Danni Lowinski blijft de komende jaren nog gewoon te zien, dat nieuws krijgt een dikke tien. Zelf stapt de actrice over naar de publieke omroep, daar eet ze gezellig een kopje soep. Zij zal gaan presenteren voor de KRO-NCRV, verhuist de kijker met haar mee?

De wedstrijd tussen Duitsland en Nederland ging niet door, in het stadion zongen de fans in koor. Vanwege dreigende terreur moest iedereen het stadion verlaten, dat hadden de voetbalfans al snel in de gaten. In verband met de veiligheid konden zei niet spelen, dat moesten zij allemaal met elkaar delen.

Australië mag weer lekker gaan zingen, gewoon heel normaal, dit soort dingen. Wie volgt Guy Sebastian op en zingt in Zweden, niet alleen in het verleden en de toekomst maar ook in het heden. Het bleek een groot succes afgelopen jaar, dus Australië doet weer mee zonder gemaar!

Gerard Joling krijgt een nieuwe show bij SBS6, dat is voor hem een wijze les. I Can Do That gaat het heten, dat is een naam die de kijker niet snel gaat vergeten. Wordt het een succes of niet, het ligt aan de kijker of die het ook ziet. Drukke tijd voor deze beste man, Gerard is een entertainer en die kan er wat van.

Volendamse duo Nick & Simon wie kent ze niet, dat zijn twee die je werkelijk overal ziet. Straks exclusief bij SBS6 met onder andere veel muziek, daarmee bereiken ze heel veel publiek. Lekker Nederlands krijgt een vervolg op een succesvol seizoen, dat is iets wat beide mannen heel graag doen.

Vrijdagavond is magisch begonnen, maar heeft SBS6 ook de kijkcijferstrijd gewonnen? Winnen van The Voice of Holland, die zet je niet zomaar even aan de kant. Met tien BN-ers op een rij, dat maakt de kijkers van SBS6 waarschijnlijk een klein beetje blij.

Zaterdag stond de finale van het Junior Songfestival op punt van beginnen. Helaas wist de Nederlandse Shalisa deze wedstrijd niet te winnen. Zij kwam uit op plek nummer vijftien, voor wie het misschien niet heeft gezien. Buddy en Edsilia hadden op zapp.nl een gesprek, aan enthousiasme en promotie absoluut geen gebrek.

Showbizznetwork heeft een vrolijk feitje, wij zetten het even op een rijtje. Opnieuw is er een leuk bordspel te winnen, doe jij ook al mee dan ben je misschien wel binnen. Let op de aanwijzingen die wij geven, dan zul je het snel mee gaan beleven. Hieronder staat een hint, dankzij de lieve goede Sint. 

De hint staat onderaan het bericht, dat is zeker een mooi gezicht. Namen raden is heel leuk, daarvan lig je al snel in een deuk. Nu thuis te spelen met een grabbelbak, die stopt Zwarte Piet misschien wel in de zak. In de zak van Sinterklaas, met het Namen spel ben jezelf echt een hele baas.