Rijmend De Week Uit 2018: #2 Kanniewaarzijn?!

Rijmend De Week Uit 2018: #2 Kanniewaarzijn?!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Hier is Rijmend De Week Uit editie twee. Lezen jullie weer gezellig mee? Er is weer van alles aan de hand. Dit gebeurde natuurlijk weer allemaal in showbizzland. Sinterklaas zal wel weer denken. Wat moet hij nu toch weer bedenken? Kijken de mensen straks naar NPO 1 of RTL 4? In ieder geval zorgt hij voor heel veel plezier. Dat is een feit. Van de rubriek 'Rijmend De Week Uit' heb ik zeker geen spijt.

Kanniewaarzijn?! keerde dinsdag terug op de buis. Veel mensen keken hier naar vanuit hun huis. Stadshagen kwam ook nog even aan bod. Dat vond ik persoonlijk best wel rot. Een station die werd gebouwd. Nu was er iemand wel een beetje stout. Het station staat er nu verloren bij. Voor de mensen in Stadshagen, maar niet voor mij. Een oplossing is er nog lang niet. Maar wat interesseert de makers volgens mij geen moer. 

Bij Sky Radio komen de kerstliedjes alweer voorbij. Dat maakt veel mensen ontzettend blij. Vroeg is het zeker wel. Het zorgde nog niet niet voor een rel. De gezellige tijd komt er weer aan. Toch blijft ook Sinterklaas gewoon bestaan. Mariah Carrey, Wham! Band Aid; je hoort ze allemaal. Die zijn allemaal zo sterk als staal. Dus iedereen zingt weer vrolijk mee. In de auto, op het werk, in de winkel en zelfs aan zee?

Zoutelande is een grote hit. Een nummer met heel veel pit. Het nummer kwam heel hoog binnen. En dan moet de top 2000 nog beginnen! Niemand kon meer om dit nummer heen. Bij sommige schopte dit tegen het verkeerde been. Ik kan het nummer wel waarderen. Het succes kan niemand meer omkeren. Een fijne melodie is wat ik hoor. Na afloop denk ik dan wel vaak 'en door'!

De Chippendales komen naar Nederland! Wat is er toch allemaal aan de hand? Strippende mannen uit de kleren. Het zijn vaak van die brede mannen, net gladde beren. Het oog wil ook zeker wat. De vrouwen worden deze mannen nooit zat. De kaarten zullen vast snel verkocht zijn. Dat vinden de Chippendales vast wel fijn. Maar zonder kleren is het best koud. Toch zijn die Chippendales wel een beetje stout...

SBS6 vraagt 'Mag ik jullie oma zijn?' Wat vinden wij dat toch fijn. Maar is dat ook wel echt waar? Het is in ieder geval een mooi gebaar. Alleen is het wel fijn? Om een nieuwe oma te zijn? Ik moet er nog een beetje aan wennen. Soms wil ik er gewoon voor weg rennen. Overdrijven is natuurlijk ook wel een vak. De kijkcijfers schieten nog niet echt door het dak.

Net5 komt weer met Lovely December. Zet dat maar vast ik je kalender! Kerst films komen en kerst films gaan. Lovely December zal altijd blijven bestaan. Typische feelgood voor een leuke avond. Dan is het klokje zo weer rond. De kerstdagen komen er al bijna weer aan. Dus gewoon de televisie aan én gaan! Geniet met een drankje en met elkaar. Lovely December is wel weer een mooi gebaar.

Anita Witzier en zangeres Maan. Die zie je vaak komen en zie je vaak gaan. Zij zijn te zien bij Sinterklaas. Dieuwertje Blok speelt dan een beetje de baas. Richard Groenendijk doet ook gezellig mee. Hij heeft vast weer een leuk idee. Sinterklaasje wie kent hem niet? Met of zonder (zwarte) Piet? Roetveeg of met een andere kleur. Zij staan bijna weer voor de deur.

Voetbal Inside komt terug. Hiermee komt Johan Derksen over de brug. Humberto Tan gaat het presenteren. Dus wie weet kunnen wij iets van hem leren. Het is te zien bij RTL 7. Dus Veronica Inside kwam weer wat gaan beleven. Gaat de kijker er ook iets van merken? Zij moeten allemaal in ieder geval hard werken. Nou hard werken is misschien wat overdreven. Er valt vast en zeker weer genoeg te beleven.

Hiermee is Rijmend De Week Uit een feit. Hiervan heb ik, zoals altijd, zeker geen spijt. Volgende week komt editie drie alweer. Ik heb er weer zin in, iedere keer. Wat gaat er allemaal gebeuren? Wie opent er deuren? Veel komt weer voorbij. Dat maakt mij dan weer blij! 

Rijmend De Week Uit is er volgende week weer bij. Dan staan ze allemaal op een rij. Rijmen hier, rijmen daar. Het is altijd weer een mooi gebaar!

Tot volgende week!