Rijmend De Week Uit: #3 SBS6 speelt, verhuist én zingt

Rijmend De Week Uit: #3 SBS6 speelt, verhuist én zingt

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Editie drie van Rijmend De Week Uit is hier. Helaas komt er geen editie vier. Woensdag is het namelijk al pakjesavond. Dus dan is Rijmend De Week Uit alweer helemaal rond. Drie keer met een rijm door de week. Volgend jaar laat deze rubriek Showbizznetwork niet in de steek. In ieder geval tot volgend jaar. Rijmend De Week Uit is altijd een weer een mooi gebaar.

SBS6 houdt wel van een bordspel. Dit zorgt vast niet voor een rel. Gewone mensen aan tafel die spelen. Nu zal de kijker het beleven. Welke spellen er gespeeld gaan worden is nog niet bekend. Raakt de kijker hier misschien wel aan gewend? 

Daarnaast gaat SBS6 helpen met verhuizen. Ze hoeven gelukkig niet te slepen met zware kluizen. Wederom een hulp programma op de buis. Gewoon weer te bekijken vanuit huis. SBS en wonen gaan hand in hand. Dit zorgt heel vaak voor een warme band.

It Takes 2 verhuist van vier naar zes. Is dit wel zo'n wijze les? Zingende BN-ers nu naar de concurrent. Raakt de kijker daar wel aan gewend? Gordon gaat het misschien presenteren. De tijd zal het gaan leren. Ook Jan Versteegh maakt kans. Dus hij is alvast bezig met een overwinningsdans?

Polen wint het Junior Songfestival dit jaar. Ook dit muziekprogramma is nu weer even klaar. Nederland eindige op de dertiende plek. Dit nieuws bereikte zelfs het paard van Sinterklaas op het dek. Veel landen deden dit jaar mee. Zij kwamen met de trein, het vliegtuig en ook over zee?!

De Slimste Mens gaat bijna weer beginnen. Welke BN-er zal er dit jaar gaan winnen? Iedere werkdag zit je als kijker goed. Dit houdt de vele kijker weer eventjes zoet. De concurrentie heeft dan vaak het nakijken. Dit zal nog wel even moeten blijken.

Goede Tijden, Slechte Tijden komt met een winter-cliffhanger. Dus nu worden veel inwoners van Meerdijk een beetje banger. Het draait allemaal op Janine en haar boek. Valt voor haar misschien nu het doek? Het worden spannende weken in Meerdijk. Ik zorg er in ieder geval voor dat ik kijk!

Grenzeloos Verliefd is weer terug van weggeweest. Jennifer Hoffman zorgt vast en zeker voor feest. In De Luizenmoeder werd zij bekend. De kijker raakt langzaam maar zeker aan haar gewend. Voor haar een nieuwe stap. Een nieuw hoofdstuk voor in haar map.

Hiermee is Rijmend De Week Uit nu voorbij. Volgend jaar keert deze rubriek terug, maar nog niet in mei. Iedereen een fijne Sinterklaas avond gewenst met elkaar. Deze rubriek is wederom een mooi gebaar. Graag tot volgend jaar!