Nance kan haar geluk niet op

Nance kan haar geluk niet op

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentatrice Nance krijgt groen licht van RTL 4. De blonde presentatrice mag een tweede seizoen gaan maken van het feelgood programma Puur Geluk. In de zomermaanden presenteerde de voormalig Lingo presentatrice dit mooie programma bij de commerciële zender. Dit programma was toen iedere vrijdagavond te zien. Iedere week keken er veel mensen naar Puur Geluk.

Vlak voor de jaarwisseling mag Nance nog één keer echt uitpakken. Op dinsdag 29 december zal er een speciale eindejaarsspecial komen van Puur Geluk. Nog net voor het einde van het jaar worden mensen op een speciale manier in het zonnetje gezet. Alle berichten in de kranten, op Facebook of via Twitter worden door Nance en haar team in de gaten gehouden. Als zij een speciaal bericht zien gaan zij direct over tot actie. 

Wel veranderen er een paar dingen aan Puur Geluk. De eindejaarsspecial zal te zien zijn op dinsdagavond. Daarna verhuist Puur Geluk van de vrijdag naar de woensdagavond. Zelf is Nance enorm blij dat haar programma een tweede seizoen krijgt. Geluk zit vaak in kleine dingen, die iets groots kunnen betekenen.

Over het eerste seizoen is ook een recensie verschenen. De recensent van Showbizznetwork was erg enthousiast over Puur Geluk en over Nance. Dat er een tweede seizoen van moest komen stond voor de recensent al meer dan vast. Ook maakt Puur Geluk kans om hoog te eindigen in het recensie jaaroverzicht van 2015. Hoe hoog het programma van Nance gaat eindigen is nog even een verrassing.

Puur Geluk is op dinsdag 29 december te zien met een eindejaarssspecial om 20.30 uur bij RTL 4. Daarna zal Puur Geluk wekelijks te zien zijn op de woensdagavond om 20.30 uur ook bij RTL 4.

Lees ook: ''Recensie: Puur Geluk''

Bekijk Puur Geluk ook terug via TVBlik.