Kerst win actie: Kerstalbum Jan Smit

Kerst win actie: Kerstalbum Jan Smit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Showbizznetwork.nl mag het kerstalbum Kerst voor Iedereen van Jan Smit weggeven! Op 6 november heeft Jan Smit na 18 jaar een nieuw kerstalbum uitgebracht. Het album Kerst Voor Iedereen is hét album voor het ultieme kerstgevoel met vier gloednieuwe kerstliedjes.

De andere nummers op het kerstalbum zijn eigentijdse versies van Nederlandse Kerstklassiekers, zoals Stille Nacht, De Herdertjes Lagen Bij Nachte en Komt Allen Tezamen. Ook heeft Jan voor zijn nieuwe kerstalbum een aantal nummers van zijn kerstalbum uit 1997 opnieuw opgenomen.

Het kerstalbum staat vol met twaalf fantastische kerstnummers. ‘Vaak wordt de vraag gesteld wat nou een echt kerstnummer is, maar Jan Smit blijkt de geheime formule gevonden te hebben’, zei Daniël Schalk in zijn recensie van het kerstalbum Kerst voor Iedereen op Showbizznetwork.nl.

Met Kerst voor Iedereen zorg jij voor het ultieme kerstgevoel. ‘De nummers zorgen allemaal voor de ultieme kerstsfeer in huis, in de auto of op het werk. Waar je ook bent, het kerstalbum Kerst Voor Iedereen van Jan Smit zorgt zeker voor het ultieme kerstgevoel’, zei Daniël ook in zijn recensie.

Kans maken op het kerstalbum Kerst voor Iedereen van Jan Smit is heel makkelijk. Het enigste wat je hoeft te doen is ons laten weten wat jouw favoriete kerstnummer is. Er zijn ontelbaar veel kerstnummers gemaakt, maar wat vind jij nou het aller- aller- aller- beste kerstnummer ooit?

Als jij geen idee hebt wat jouw favoriete kerstnummer is, kan je natuurlijk altijd even een kijkje nemen in de Showbizznetwork Christmas Top 25. Het Showbizznetwork-team heeft dit jaar een lijst samengesteld met de 25 beste kerstnummers. Zo komt je helemaal in de ideale kerststemming!

 

Je kan niet meer deelnemen aan onze Kerst win actie!

Lees ook: 'Recensie: Jan Smit - Kerst voor Iedereen'