Xander en Missie MAX Stars maken nummer voor Serious Request

Xander en Missie MAX Stars maken nummer voor Serious Request

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Xander de Buisonjé heeft samen met de Missie MAX Stars, het koor dat bestaat uit 32 kinderen van uitgezonden Nederlandse militairen, een remake van zijn bekendste hit Hou me vast opgenomen. Het nummer heet Ik hou je vast en de opbrengst gaat naar de actie 3FM Serious Request.

De kinderen van de uitgezonden Nederlandse militairen hebben zich zelf opgegeven en zijn met Xander de studio ingedoken voor de remake van Hou me vast. De tekst van het nummer gaat over het gemis van hun ouders en naar iedereen die weg is om voor een betere wereld te zorgen.

Omroep MAX organiseert al jaren samen met het Ministerie van Defensie Missie MAX. Op deze speciale dag zetten zij het thuisfront van uitgezonden militairen in het zonnetje, onder meer met optredens van bekende artiesten. Ik hou van je werd ook gezongen op de afgelopen editie.

Het nummer van De Buisonjé en de Missie MAX Stars is te downloaden via iTunes. De volledige opbrengst zal naar Serious Request en Het Rode Kruis gaan. Op 25 december zendt Omroep MAX om 12:10 uur op NPO 1 een speciale editie van Missie MAX uit waarin ook het nummer voorbijkomt.

3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor een goede toekomst van jongeren in oorlogsgebieden. De opbrengt gaat naar miljoenen kinderen en jongeren in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen, de Centraal Afrikaanse Republiek en Gaza/Westelijke Jordaanoever zodat zij een goede toekomst krijgen.

Bekijk 3FM Serious Reqeust terug op TVblik.nl/serious-request-3fm-live