Astrid Joosten speelt zaterdagavond De kwis

Astrid Joosten speelt zaterdagavond De kwis

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aanstaande zaterdagavond is de laatste aflevering van De kwis alweer te zien. In deze laatste aflevering van dit seizoen zal presentatrice Astrid Joosten De kwis gaan spelen samen met presentator Paul de Leeuw. Beide collega's kennen elkaar van hun omroep. Beiden zijn al jaren in dienst van de VARA.

Vooral op de vrijdagen was Astrid goed vertegenwoordigd. Rond de klok van 20.25 uur zat ze klaar voor haar bekende quiz 2 voor 12. Dit werd eerder altijd op donderdagavond uitgezonden, maar dit seizoen verhuisde deze quiz naar de vrijdagavond. Ondanks de vele en sterke concurrentie bleef 2 voor 12 goed bekeken bij NPO 2.

Ook later op de avond was Astrid vaak te zien. Daar nam de presentatrice het op voor de consument. In haar consumentenprogramma Kanniewaarzijn liet ze op geheel eigen en vooral humoristische wijze merken hoe zij over verschillende zaken dacht.

Kanniewaarzijn had een team van bekende cabaretiers die Astrid maar wat graag wilden helpen. Daardoor leek Kanniewaarzijn om een combinatie van Kopspijkers en Ook dat nog! Beide programma's zijn op dit moment even niet te zien, maar zullen ongetwijfeld terug gaan keren bij NPO 1 en NPO 2.

De kwis met Astrid en Paul is zaterdagavond rond 20.25 uur te zien bij de VARA op NPO 1.

Bekijk De kwis terug via TVBlik.