Astrid Joosten maakt nieuw radioprogramma op NPO Radio 1
Bron: BNNVARA

Astrid Joosten maakt nieuw radioprogramma op NPO Radio 1

Geschreven door Pieter Jongsma

Astrid Joosten gaat in een nieuw radioprogramma op NPO Radio 1 praten met ondernemers die hun zaak tijdens de coronacrisis draaide proberen te houden. De aspergekweker, die zijn asperges niet meer kwijt kan in de horeca, en op het idee komt om een drive-in te openen op een parkeerterrein.

In het nieuwe dagelijkse programma Astrid Out of the Box interviewt Astrid ondernemers over hun keuzes en hoe ze op hun nieuwe plannen zijn gekomen. 

Astrid: "De coronacrisis heeft ons leven volledig op zijn kop gezet. Veel ondernemers zien hun inkomsten drastisch afnemen en het gaat nog wel even te duren voordat we terug bij de normale situatie zijn. Na de eerste weken van shock, zie je steeds vaker dat mensen creatieve oplossingen vinden voor hun bedrijf. Ik ben nieuwsgierig hoe ze op deze out of the box ideeën zijn gekomen. Deze lichtpuntjes verdienen wat mij betreft een podium, zodat zij hopelijk meer mensen op nieuwe ideeën kunnen brengen."

Astrid Out of the Box is vanaf maandag 4 mei de hele maand mei van maandag tot en met donderdag te horen van 13.30-14.00 bij BNNVARA op NPO Radio 1.