Nieuwe verrassingsshow Henny blijkt Jumbo-actie

Nieuwe verrassingsshow Henny blijkt Jumbo-actie

Geschreven door Daniël Schalk

Henny Huisman heeft voor supermarktketen Jumbo een eenmalige show gemaakt waarin hij mensen verrast. De presentator maakte dinsdag bekend een nieuwe verrassingsshow te gaan maken, Shownieuws maakte dinsdagavond bekend dat het om een actie van supermarkt Jumbo gaat. 

“Surprise! Ik kom weer terug om heel Nederland te verrassen! Vandaag eerste opnamedag”, zei Huisman dinsdag op Twitter. Het management bevestigde de nieuwe show. Het wordt heel bijzonder, vertrouwd en tegelijkertijd heel anders”, zei het management van Huisman.

In Shownieuws vertelde de presentator dinsdagavond dat hij in een eenmalige show voor supermarktketen Jumbo mensen verrast met onder andere ‘voor voor de katten en stroopwafels’. Henny Huisman presenteerde van 1988 tot en met 2001 en in 2006 de tv-show De Surpriseshow.

De Surpriseshow begon in 1988 op Nederland 1. Van 1990 tot en met 2001 was het programma te zien op RTL4.  In 2006 en 2008 kwam De Surpriseshow eenmalig terug op televisie. In 2014 kwam SBS6 met de opvolger van De Surpriseshow, Surprise Surprise, met Do, Airen Mylene en Henny.

Nadat Huisman het verhaal de wereld in slingerde dat hij een nieuw programma zou gaan maken, werd er gedacht aan een vervolg op De Surpriseshow en Surprise Surprise. Familiezender SBS6 zou voor de hand liggen als zender die het zou gaan uitzenden, omdat zij ook Surprise Surprise uitzonden.

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/shownieuws