Henny Huisman gaat nieuwe verrassingsshow maken

Henny Huisman gaat nieuwe verrassingsshow maken

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Henny Huisman gaat een nieuw programma maken, dat heeft de presentator dinsdag bekendgemaakt. “Surprise! Ik kom weer terug om heel Nederland te verrassen! Vandaag eerste opnamedag”, zei Huisman, die jarenlang De Surpriseshow presenteerde, vandaag op Twitter.

De Surpriseshow begon in 1988 op Nederland 1, waarna het in 1990 nieuw leven in geblazen werd door het commerciële RTL4. Tot en met 2001 was De Surpriseshow te zien op RTL4. In 2006 bracht Talpa het programma één seizoen terug op de buis en hetzelfde deed RTL4 weer in 2008.

In 2014 kwam SBS6 met de opvolger van De Surpriseshow, Surprise Surprise. Het programma werd gepresenteerd door Do en Airen Mylene. Zij presenteerde de opvolger van De Surpriseshow samen met Henny Huisman, die van 1988 tot en met 2001 en in 2006 De Surpriseshow presenteerde.

Het management van Henny Huisman kan niet meer vertellen, dan dat het programma er komt.Het wordt heel bijzonder, vertrouwd en tegelijkertijd heel anders, dat is het enige wat wij er nu over kunnen zeggen”, zegt Rein Sluik van INTERTAINMENT BV, het management van de presentator.

Het is nog niet bekend hoe het nieuwe programma van Henny Huisman gaat heten en op welke televisiezender de nieuwe verrassingsshow uitgezonden zal gaan worden. Familiezender SBS6 ligt voor de hand, omdat zij van 2014 tot en met 2015 het programma Surprise Surprise uitzonden.

Bekijk Surprise Surprise op TVblik.nl/surprise-surprise