Qmusic-DJ Mattie Valk wordt vader van tweeling

Qmusic-DJ Mattie Valk wordt vader van tweeling

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Qmusic-DJ Mattie Valk wordt vader van een tweeling, dat heeft hij maandagochtend bekendgemaakt in zijn ochtendshow Mattie & Wietze met Wietze de Jager op Qmusic. De DJ van radiozender Qmusic is enorm blij. “JAAAA! Ik word papa (van een tweeling OMG!)”, schrijft Mattie op Twitter.

Mattie kwam eind december al met een cliffhanger, hij zou namelijk op 4 januari met belangrijk nieuws komen. “Het voelt een beetje als een GTST cliffhanger”, zei zijn collega Wietze maandagochtend een uur voor de start van de ochtendshow van hem en collega Mattie.

Het nieuws werd maandag bekendgemaakt door het kind op wie de DJ’s afgelopen zomer een week lang hebben opgepast. Tijdens deze week zouden Mattie en Wietze uitmaken welke DJ de beste vader zou zijn. “Ik vond Mattie de beste papa en dat mag hij nu gaan bewijzen”, zei hun oppaskind.

Wietze hoorde het nieuws maandag ook voor het eerst en was enorm verrast. Het krijgen van een kind ging niet vanzelfsprekend, vertelde Mattie tegen Wietze. Toch hadden hij en zijn vriendin een grote kinderwens. Begin december vertelde de dokter dat Mattie zijn vriendin zwanger was.

Bekijk hieronder hoe Mattie bekend maakt dat hij vader wordt: