Theo Maassen weer het theater in

Theo Maassen weer het theater in

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Cabaretier Theo Maassen gaat het komende jaar weer het theater in. Maassen gaat de komende maanden try-outs doen voor zijn nieuwe voorstelling VANKWAADTOTERGER. De verwachting is dat de cabaretier in het seizoen 2016-2017 een tour langs de grote theaters gaat maken.

“Theo Maassen had even wat anders te doen. De wereld kon toch wel éven aan haar lot worden overgelaten? Niet dus”, meldt de website van de cabaretier. “"Het is oorlog!" roepen onze leiders. Maar wie is de vijand? En veel belangrijker nog: Wie zijn wij?”, vervolgt de website.

Het wordt de achtste reguliere show van Theo Maassen. Zijn laatste voorstelling, Met alle respect, speelde hij tussen 2010 en 2012. Sinds 2012 heeft hij niet meer in het theater gestaan met een reguliere voorstelling. Wel speelde de populaire cabaretier in 2013 een oudejaarsconference.

Maassen was de afgelopen jaren actief als acteur, onder meer in de romantische komedie Bro's Before Ho's. Ook presenteerde Theo de afgelopen jaren het VPRO-interviewprogramma 24 uur met… De voorverkoop voor de try-outs van zijn nieuwe voorstelling is deze week van start gegaan.

Bekijk 24 uur met… op TVblik.nl/24-uur-met-