Ook Fockeline Ouwerkerk en Theo Maassen in dramaserie Bestseller Boy
Bron: Cornelie Tollens

Ook Fockeline Ouwerkerk en Theo Maassen in dramaserie Bestseller Boy

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Fockeline Ouwerkerk, Theo Maassen en Anna Nooshin zijn ook te zien in de dramaserie Bestseller Boy. Shahine El-Hamus speelt de hoofdrol in de internationale serie. De serie vertelt het verhaal van de 21-jarige Momo Zabbi. De jonge ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn droom komt uit, maar haalt zijn leven totaal overhoop. Zijn ouders zetten hem uit huis, hij verliest zijn grote liefde en zijn vrienden verstoten hem.

Andere rollen in de serie worden vertolkt door Theo Maassen, Farrieda Smit, Fockeline Ouwerkerk, Anniek Pheifer, Anna Nooshin, Frieda Barnhard, Zoe Love Smit, Nadia Abdelouafi en Sabri Saddik. Bestseller Boy is een serie gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour.

De serie is een co-productie van CBS Studios, AVROTROS en Willy Waltz International - dat hiermee zijn debuut maakt als zefstandig TV-producent - i.s.m. Paper Plane Productions. Robert Alberdingk Thijm over de serie: “Met de betoverende en sprankelende serie Bestseller Boy hopen we letterlijk en figuurlijk over alle grenzen te gaan. Het is een enorme eer om niet alleen de showrunner te zijn van dit project, maar ook om de serie te mogen produceren met een internationale partner als CBS Studios.”

Bestseller Boy, vanaf zondag 27 november om 20.25 uur op NPO3.