Matthijs van Nieuwkerk en Theo Maassen kleuren oudejaarsavond

Matthijs van Nieuwkerk en Theo Maassen kleuren oudejaarsavond

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Theo Maassen en Matthijs van Nieuwkerk kleuren op 31 december de oudejaarsavond van de VARA op Nederland 1. Om 21.40 uur blikt Matthijs van Nieuwkerk, samen met tafelheer Marc-Marie Huijbregts, terug op het beste van ‘De TV Draait Door’ van 2013. Om 22.30 uur is het tijd voor de eerste en langverwachte oudejaarsconference van Theo Maassen: ‘Einde Oefening’.

Het leukste van ‘De TV Draait Door’

Matthijs van Nieuwkerk blikt op oudejaarsavond terug op het allerbeste van de ‘De TV Draait Door’. Hij laat nog één keer de leukste filmpjes van het jaar zien en praat met een aantal opvallende hoofdrolspelers waaronder Loretta Schrijver en Dionne Stax. De oudejaarsavond-tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

‘De TV Draait Door’
31 december 21.40 uur bij de VARA op Nederland 1

dewerelddraaitdoor.vara.nl

Oudejaarsconference: ‘Einde Oefening’
Zijn door pers en publiek bejubelde voorstelling Met Alle Respect bracht na de tv-uitzending nogal wat commotie teweeg. Nu zet Theo Maassen zijn tanden in zijn allereerste oudejaarsconference: ‘Einde Oefening’. 12 maanden, 52 weken, 365 dagen teruggebracht tot 80 zenuwslopende minuten. Wat hij precies gaat doen, laat hij nog niet los, maar dat de oudejaarsconference spraakmakend wordt, staat als een paal boven water. Hij vroeg het jonge supertalent Tim Fransen mee te schrijven.


Oudejaarsconference Theo Maassen: ‘Einde Oefening’
31 december 22.30 uur bij de VARA op Nederland 1