Sara Kroos openhartig bij Paul's puber kookshow

Sara Kroos openhartig bij Paul's puber kookshow

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zaterdagavond ging Paul's puber kookshow weer van start. Dit seizoen begon het koken een half uur later. Rond de klok van 19.25 uur werd de keuken geopend. Paul voerde gesprekken met pubers en hun ouders.

Ook kwam Sara Kroos langs in de keuken. Daar was ze enorm openhartig over haar verleden. Paul vond het dan ook fijn dat Sara zo openhartig over haar verleden vertelde. 

De eerste aflevering van dit nieuwe seizoen leverde dan ook 292.000 kijkers op. Daarmee maakt Paul een goede start met dit nieuwe seizoen van zijn puber kookshow. Met deze kijkcijfers staat Paul niet in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 4,7 %.

Vlak voor Paul's puber kookshow stond er een nieuw programma op punt van beginnen. In het programma Superbrein ging Nienke de la Rive opzoek naar de slimste kinderen van Nederland. De eerste aflevering van Superbrein werd bekeken door 223.000 mensen. Daarmee is er geen plek voor dit Nienke in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor de NTR komt, dankzij deze kijkcijfers, uit op 4,2 %.

Nadat Paul uitgekookt was zond NPO 3 de misdaadserie Luther uit. Deze misdaadserie uit Groot-Brittannië werd bekeken door 380.000 mensen. Luther stond recht tegenover Wie is de mol? en Andere tijden. Met de kijkcijfers voor Luther, staat deze misdaadserie niet in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor de KRO-NCRV komt, dankzij deze kijkcijfers, uit op 5,6 %.

Dit alles blijkt ook uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Bekijk Paul's puber kookshow terug via TVblik.