Eerste namen College tour bekend

Eerste namen College tour bekend

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf 5 februari is College tour weer te zien. Presentator Twan Huys zal weer verschillende gasten ontvangen. Studenten kunnen deze gasten dan allerlei vragen stellen. Bij Mattie en Wietze van Qmusic maakte Twan de eerste drie namen bekend. Zo zijn de wereldberoemde primatologe Jane Goodall, kunstenaar Herman van Veen en burgemeester van Rotterdam Achmed Aboutaleb te gast.

Over de andere gasten is nog niet veel bekend. De presentator gaf aan dat er gesprekken plaats vinden. Aanstaande zaterdag is de eerste opname met Jane Goodall. Iemand die hoog op de verlanglijst van Twan staat is de queen of pop, Madonna. Er zijn meerdere gesprekken geweest maar iedere keer liet de wereldberoemde zangeres het afweten. Wel blijft College tour het proberen, wie weet lukt het gaf Twan aan bij Mattie en Wietze. 

Daarnaast veranderd er iets aan College tour. Seizoenen lang was het programma te zien bij NPO 3, speciaal voor de (jonge) studenten. Maar vanaf dit seizoen verhuisd het programma naar NPO 2. Dit heeft volgens Twan te maken met zijn werk voor Nieuwsuur, wat dagelijks te zien is bij NPO 2. Ook wil College tour proberen om een andere doelgroep aan te spreken.

College tour is vanaf 5 februari weer wekelijks te zien bij de NTR en dit seizoen op NPO 2.

Bekijk College tour terug via TVblik.