SBS 6 terug met vierde seizoen Danni Lowinski

SBS 6 terug met vierde seizoen Danni Lowinski

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Marlijn Weerdenburg kruipt voor het vierde seizoen in de huid van Danni Lowinski in de gelijknamige serie.

Dit keer staat Danni de mooiste dag van haar leven te wachten, want ze stapt in het huwelijksbootje. Tegen wie ze ‘ja, ik wil’ zegt is te zien in het nieuwe seizoen dat op maandag 15 februari begint bij SBS6.

Ook het vierde seizoen houdt de winkelcentrumadvocate weer pleidooien voor iedereen die een euro per minuut afrekent. Daarnaast doen twee nieuwe mannen hun intrede in haar leven, die Danni op geheel eigen wijze het hof maken. Pit (gespeeld door Maarten Heijmans, die onlangs een Emmy en een Gouden Kalf won voor zijn rol als Ramses Shaffy) is het type foute man met charme. Hij runt de plaatselijke onderwereld en verdient zijn geld met de exploitatie van paaldansclubs. Hij probeert de advocate in te laten zien dat het best kan werken tussen de twee. Aan de andere kant van het juridische spectrum is er de aantrekkelijke Officier van Justitie Robbert (Tim Murck), die allerlei interessante sporten beoefent en een volle sociale agenda heeft. Ook hij raakt geïnteresseerd in Danni, vooral door haar unieke werkwijze als advocaat, waarbij het lijkt alsof ze maling heeft aan de regels.

Danni Lowinski scoort al sinds de start in 2013 ver boven het zendergemiddelde van SBS6. Vorig seizoen trok de serie gemiddeld 914.000 kijkers (marktaandeel 13,4% in de doelgroep 20 – 54 jaar), met uitschieters boven de 1 miljoen kijkers.

Danni Lowinski, vanaf 15 februari om 20.30 uur bij SBS6.

Bekijk Danni Lowinski op TVblik.nl/danni-lowinski