Win een DVD box van Danni Lowinski seizoen 1

Win een DVD box van Danni Lowinski seizoen 1

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De winnaars van de Danni Lowinski DVD-boxen actie zijn bekend! Klik hier om te kijken of jij één van de drie winnaars bent!

Showbizznetwork.nl geeft drie DVD boxen weg van de SBS6-serie Danni Lowinski van seizoen 1. Hoe kun je nou zo een te gekke DVD box winnen? Like Showbizznetwork op Facebook en deel het Facebook-bericht dat bovenaan staat op de Facebook-pagina van Showbizznetwork.

Doordat je het Facebook-bericht over de actie van de Danni Lowinski DVD box deelt en de Facebook-pagina van Showbizznetwork liked maak je kans op één van de drie DVD boxen van seizoen 1 van Danni Lowinski die wij van Showbizznetwork.nl mogen weg geven.

Wie en wat is Danni Lowinski nou eigen? Danni Lowinski is een komische dramaserie over Danni Lowinski, gespeeld door Marlijn Weerdenburg, Danni is een kapster van begin 30 die pas een opleiding tot advocaat succesvol heeft afgerond. Als advocate komt ze niet aan de bak bij de grote advocatenkantoren en ze besluit een eigen ‘praktijk’ te beginnen in een winkelcentrum waar ze de gewone man juridische bijstand verleent voor maar 1 euro per minuut.

Seizoen 1 werd uitgezonden in het voorjaar van 2013, op dit moment wordt seizoen 2 van Danni Lowinski uitgezonden, de succes volle serie is elke woensdag te zien om 20:30 op SBS6.