John van de Heuvel ontvangt Childright Award 2016

John van de Heuvel ontvangt Childright Award 2016

Geschreven door Pieter Jongsma

Vandaag ontving John van den Heuvel de ChildRight Award 2016 voor zijn RTL 4 programma ‘Ontvoerd’. John ontving het het bijbehorende beeldje, namens het bestuur van de stichting Namens het bestuur van Childright Fund ontving John het bijbehorende beeldje uit handen van Chloé Brochard.

Het bestuur koos unaniem voor programmamaker John van den Heuvel. Volgens het bestuur ontvangt John de award voor zijn nimmer aflatende inspanningen om kinderen te helpen in zeer benarde-, gevaarlijke en/of kindonvriendelijke situaties: “De activiteiten die hij onderneemt legt hij op uitermate professionele wijze vast, maar deze registratie tast nimmer de primaire belangen van het kind aan”.

John van den Heuvel is vereerd met de uitverkiezing: “Het is een eer voor mijn programma en het hele team. Dit programma maken we met uitermate veel toewijding en zorg. Ook wil ik RTL graag bedanken voor het op de buis brengen van nu al vier seizoen van ‘Ontvoerd’. Ik kijk ernaar uit weer een nieuw seizoen te maken om nog meer kinderen te kunnen helpen”.

Bekijk Ontvoerd op TVblik.nl/ontvoerd