Boer Geert en Roxeanne Hazes in De Nationale BN'er Test

Boer Geert en Roxeanne Hazes in De Nationale BN'er Test

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Boer Geert uit Boer Zoekt Vrouw en Roxeanne Hazes, de dochter van de in 2004 overleden zanger André Hazes, doen mee aan de De Nationale BN'er Test. Samen met Koen en Gigi uit Niet Lullen Maar Poetsen, Jeroen Kijk in de Vegte, Kim Kötter en Danny Froger doen zij mee aan de test.

In De Nationale BN'er Test draait het om bekend Nederland. Presentatoren Lex Uiting en Evi Hanssen testen aan de hand van 25 vragen wat jij over BN’ers weet. Naast De Nationale BN'er Test komt BNN dit voorjaar ook met De I Love The 90’s Test en De Verknipte Dieren Test over het dierenrijk.

BNN begon in 2001 met De Nationale IQ Test. Sinds 2013 heeft BNN nog een aantal Nationale Testen, namelijk de Nationale Eettest met Paul de Leeuw, de Nationale Reistest en Grote Superwetenschappelijke Proefkonijnentest met presentatoren Dennis Storm en Valerio Zeno.

De omroep komt ook jaarlijks met een test waarin wordt getest hoeveel Nederland nog weet van het afgelopen jaar. Sinds begin 2016 is De Nationale IQ Test op RTL4 te zien. RTL5 kwam in januari ook met de De Nationale Sekstest, gepresenteerd door Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder.

De Nationale BN'er Test is vrijdag 5 februari om 20:30 uur te zien bij BNN op NPO 3.