Boer Zoekt Vrouw: Boeren en vrouwen gaan dagje op stap

Boer Zoekt Vrouw: Boeren en vrouwen gaan dagje op stap

Geschreven door Pieter Jongsma

Bij boeren Tom, Geert, Theo, Jan en boerin Bertie zijn nog vijf vrouwen over met wie ze een dagje uitgaan. Een goed moment om elkaar beter te leren kennen. Zijn er al vlinders? Bij wie voelt de boer zich het meest op z'n gemak?

In het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw van zondag 18 januari (20.20 uur, NPO 1) is te zien dat Yvon Jaspers de boeren en hun dates verrast met een dagje weg: ze gaan rolschaatsen, een middagje koken, koorddansen in het circus, midgetgolfen of dieren verzorgen in de dierentuin.

Alle vrouwen willen een momentje met hun boer alleen. Wie krijgt het meeste aandacht van de boer? Kunnen ze contact maken en zichzelf goed laten zien? Heeft de boer al een voorkeur?
Aan het eind van dagdate komt Yvon met de lastige vraag: welke drie vrouwen komen een weekje logeren op de boerderij?

Boer Zoekt Vrouw – De Webserie
De overige vijf boeren Gert-Jan, Mario, Janko, Leo en Willem worden online gevolgd in Boer zoekt Vrouw – De Webserie. Wekelijks op dinsdag en donderdag is op www.kro.nl/boerzoektvrouw te zien hoe het hen vergaat op liefdespad. Daarnaast biedt de website wekelijks previews en exclusieve verhalen van de boeren die op tv komen.

Bekijk Boer Zoekt Vrouw op TVblik.nl/boer-zoekt-vrouw