SBS6 plaatst Mr. Frank Visser doet uitspraak op maandag

SBS6 plaatst Mr. Frank Visser doet uitspraak op maandag

Geschreven door Daniël Schalk

Het nieuwe programma Mr. Frank Visser doet uitspraak van ‘Rijdende Rechter’ Frank Visser krijgt vanaf eind maart een plekje op de maandagavond van SBS6. Het nieuwe programma van Visser, bekend van De Rijdende Rechter, zal worden uitgezonden na de serie Danni Lowinski.

De maandagavond van SBS6 wordt een Jurist-avond. Maandag 29 februari begint SBS6 aan het vierde seizoen van Danni Lowinski, een serie over advocate Danni Lowinski. Vier weken lang zendt SBS6 dubbele afleveringen uit van de serie, daarna maakt rechter Visser zijn SBS6-debuut.

SBS6 begint op maandag 28 maart met Mr. Frank Visser doet uitspraak. In het programma lost Visser samen met SBS6-presentator Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw van Nederland. Het programma zal om 21:30 uur te zien zijn, na Danni Lowinski.

Donderdag 20 augustus werd bekend dat Visser na twintig jaar de overstap maakt van KRO naar SBS6. De rechter maakte twintig jaar lang het KRO-programma De Rijdende Rechter. Visser wordt in zijn nieuwe programma bijgestaan door Viktor Brand, bekend van Shownieuws en Hoeveel ben je waard?

Zet alvast je wekker op Mr. Frank Visser doet uitspraak op TVblik.nl