SBS6 plaatst The Next Boy/Girl Band op vrijdag

SBS6 plaatst The Next Boy/Girl Band op vrijdag

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SBS6 plaats haar nieuwe talentenjacht The Next Boy/Girl Band op vrijdag. De nieuwe SBS6-show The Next Boy/Girl Band begint op vrijdag 26 augustus, dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. Het nieuwe SBS6-programma vult de gehele vrijdagavond van de commerciële familiezender.

De eerste aflevering van The Next Boy/Girl Band, dat wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam en Tim Douwsma, moet het opnemen tegen Flikken Maastricht en Eén tegen 100 op NPO 1 en een herhaling van Alles Mag Op Vrijdag en de laatste aflevering van Linda’s Zomerweek op RTL4.

Zullen we een spelletje doen? en Met de deur in huis keren in het najaar alweer terug en vormen samen de zaterdagavond van SBS6. Zullen we een spelletje doen? was afgelopen voorjaar op de vrijdagavond te zien en Met de deur in huis vormde met De Vreemde Eend de zaterdagavond.

Verder komt SBS6 vanaf maandag 29 augustus met de serie Dokter Tinus en het kookprogramma Over Smaak Valt te Twisten, De Alarmcentrale en Red Mijn Vakantie op dinsdag, Bonje met de Buren en Graf Zonder Naam op woensdag en Hoeveel ben je waard? en Red Mijn Vakantie op donderdag.

Nieuwe afleveringen van Wegmisbruikers en het nieuwe programma Stegeman op de Bres vormen samen de zondagavond. In Stegeman op de Bres gaat Alberto Stegeman aan de slag met aangiftes die op de plank blijven liggen bij de politie en hoopt zaken voor de slachtoffers alsnog op te lossen.

SBS6 maakte onlangs bekend dat De UEFA Champions League verhuist naar Veronica, omdat de familiezender in het najaar meer Nederlandse producties wil uitzenden. “Dat is niet te combineren met de vaststaande voetbalavonden”, zei Peter de Mönnink, CEO van SBS Broadcasting, toen.

Bekijk Red mijn vakantie op TVblik.nl/red-mijn-vakantie