GTST fans zien 'Lorena' graag terug keren

GTST fans zien 'Lorena' graag terug keren

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het blijft oude personages regenen in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Zo keerde Babette van Veen in de zomer van 2015 terug. Zij is te zien als Linda Dekker. Naast haar keerde ook Wilbert Gieske terug als Robert Alberts. Ook kwam Ferri Somogyi weer terug als Rik de Jong. Nu vroeg Showbizznetwork zich af wie er ook wel terug zou mogen komen.

In de GTST Meerdijk app draait alles momenteel om Wiet (Pip Pellens). Het lijkt er sterk op alsof ze in gevaar is. Rechecheur Alex de Boer (Michael de Roos) is opzoek naar mogelijke verdachten. Zo is ook Casper van Bohemen te zien in de GTST Meerdijk app. Hij is te zien als Hans van Houten, de tweelingbroer van Frits. 

Frits van Houten is weer de vader van Wiet en Sjors (Inge Schrama). Hij noemt de naam van Martine Hafkamp (Inge Ipenburg) ook. De kans dat zij inderdaad terug zou keren is aanwezig. In totaal dachten 25 % van de stemmers dat Martine inderdaad terug zou keren. Martine werd door Ludo (Erik de Vogel) op een waterscooter gezet. Deze waterscooter werd teruggevonden maar zonder Martine...

Maar het merendeel van de stemmers, 57 %, denkt dat Lorena (Gigi Ravelli) terug keert naar Meerdijk. Zij heeft nog wel een spreekwoordelijk appeltje te schillen met Wiet. Door het toedoen van Wiet is de moeder van Lorena, Rosa, overleden. Dit nam Lorena Wiet heel erg kwalijk. Toen de twee weer oog in oog stonden zinde Lorena op wraak. Dit is uiteindelijk ook gelukt, maar toch anders dan ze gehoopt had.

Wie weet keert Lorena ook daadwerkelijk terug in GTST. Toen Lorena GTST verliet heeft de recensent van Showbizznetwork eens speciale GTST-blog geschreven. Deze blog is hier nogmaals te lezen. Zij verliet Meerdijk om een nieuw leven te beginnen. Wie weet wordt er in de GTST Meerdijk app binnenkort wel meer duidelijk. Feit is wel dat de komende weken weer spannend gaan worden.

Wie heeft het op Wiet voorzien?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.