GTST neemt afscheid van ''Lorena''!

GTST neemt afscheid van ''Lorena''!

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een grote shock voor fans van Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). Een van de bekendste inwoners van Meerdijk zal de soap van RTL 4 verlaten. Niemand minder dan Lorena (Gigi Ravelli) neemt afscheid van GTST,

Sinds 2007 kwam Gigi de soap binnen wandelen. Als dochter van huishoudster Rosa kwam Lorena Meerdijk letterlijk en figuurlijk op stelten zetten. In de zeven jaar heeft ze enorm veel meegemaakt. Ze wist altijd in bijzondere situaties te komen.

Het karakter Lorena zal zeker gemist gaan worden. Lorena is een bijzonder mens, weet wat ze wil en gaat heel ver om haar doelen te halen. Sinds de grote zomer cliffhanger ging het snel bergafwaarts met Lorena. Door een advocaat dacht Lorena goud in handen te hebben. Ze bedacht een plan om zakenman Ludo Sanders (Erik de Vogel) te chanteren.

Dit is compleet uit de hand gelopen, dacht Lorena zelf. Tijdens de 5000ste aflevering kwam het tot een enorm dieptepunt. Nina (Marly van der Velde) viel van een berg en Lucas (Ferry Doedens) werd ontvoerd. Dit kwam mede door de chantageplannen van Lorena. Toen ze tot inkeer kwam was het te laat.

Door alles op te biechten aan Ludo probeerde Lorena haar straatje schoon te vegen. Dit is niet helemaal gelukt. De situatie voor Nina en Lucas lijken door de bekentenis niet te zijn veranderd. Ook blijkt nu dat Ludo niet alleen met Lorena te maken had, maar ook met nog iemand die hem chanteert. Wie dit is, is nog steeds niet helemaal duidelijk.

Gigi zegt tegenover RTLBoulevard ''Ik het het gevoel dat het goed is geweest''. De voormalige belspel presentatrice gaat de soap verlaten na zeven jaar trouwe dienst. Het karakter zal door de kijkers van GTST zeker gemist worden. Aanstaande donderdag zal Gigi als Lorena als laatst te zien zijn in GTST.

In de zeven jaar als Lorena, hebben de kijkers van GTST Gigi in hun hart gesloten. Lorena zorgde voor humor en spanning en leek net op een kat, met negen levens. Er is een mogelijkheid dat Lorena wellicht terug keert. Of dit ook daadwerkelijk gebeurd, zal in de toekomst moeten blijken.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.