Kees Tol verlengt contract bij SBS6 met 3 jaar

Kees Tol verlengt contract bij SBS6 met 3 jaar

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Kees Tol heeft donderdagmiddag zijn contract bij familiezender SBS6 met drie jaar verlengd en daarmee zetten beide partijen hun samenwerking voort. Kees presenteert binnenkort samen met Kees van der Spek de eenmalige uitzending De Uitdaging: Kees en Kees in actie.

Naast De Uitdaging: Kees en Kees in actie zit Kees regelmatig achter de desk van het SBS6-programma Shownieuws, dat dagelijks het laatste shownieuws brengt. “SBS voelt voor mij inmiddels aan als een vertrouwd nest”, laat de Volendamse presentator donderdag weten.

Tol gaat meer programma’s maken voor SBS6. “Ik ben blij dat ik hier de komende jaren door kan gaan met een aantal nieuwe projecten. Maar eerst ga ik hard aan de slag voor De Uitdaging: Kees en Kees in actie”, aldus de presentator, die in 2013 werd bekroond met de Televizier Talent Award.

Peter Lubbers, Directeur Televisie, verklapt al wat over een van de nieuwe programma’s van Tol. “Wij willen de komende jaren met hem verder bouwen, ook met een nieuw amusementsprogramma waarover we binnenkort meer kunnen zeggen”, zegt Peter, die Kees ook een ‘tv-personality’ noemt.

Shownieuws is elke avond om 18:15 uur en 22:50 uur te zien op SBS6.

De Uitdaging: Kees en Kees in actie is 23 maart om 20:30 uur te zien op SBS6.

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/Shownieuws