SBS6 werkt aan nieuw programma met Kees Tol

SBS6 werkt aan nieuw programma met Kees Tol

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS6 werkt aan een nieuw programma met Kees Tol, dat heeft Albert Verlinde maandag bekendgemaakt in RTL Boulevard. In het programma bezoekt Tol de huiskamers van bekende Nederlanders. Tineke Shouten is gepolst voor het programma.

Wanneer het nieuwe zaterdagavondprogramma met de Volendamse presentator Kees Tol daadwerkelijk op de familiezender te zien zal zijn is nog niet bekend. Achter de schermen wordt momenteel druk gewerkt aan het programma waar nog geen titel van bekend is.

Het nieuwe programma van Tol is een Nederlandse variant van het Britse format Through the Keyhole. Through the Keyhole wordt sinds de jaren ’80 in het Verenigd Koninkrijk uitgezonden. In 2013 werd het programma in een nieuw jasje gestoken. De panelshow begon bij de BBC maar is momenteel bij ITV te zien.

Kees Tol was afgelopen zondag naast Kim-Lian van der Meij te zien in het zondagmiddagprogramma Thuis op Zondag. Het programma, dat Kim-Lian voorheen presenteerde met Dirk Zeelenberg, maakt nu gebruik van wisselende presentatoren om te kijken wie er naast de SBS6-presentatrice past.