All you need is love scoort met Valentijn

All you need is love scoort met Valentijn

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Hét liefdesprogramma van de Nederlandse televisie, All you need is love, scoorde zaterdagavond veel kijkers. Liefdesdokter Robert ten Brink wist met zijn speciale Valentijns aflevering zeker 1.906.000 mensen te bereiken. Dat liefde iets moois is, bewijst All you need is love week in en week uit.

Een week eerder wist All you need is love net niet te winnen van Wie is de mol? Vorige week zaterdagavond zaten er 1.679.000 mensen klaar voor de liefde op RTL 4. Met de huidige kijkcijfers staat de speciale aflevering van All you need is love op de derde plek, net achter Wie is de mol? en het NOS Journaal, in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 30,2 %. 

Vorige week kwamen de kijkcijfers voor Weet ik veel boven de kijkers van All you need is love uit. Deze week waren die rollen weer omgedraaid. De kennisquiz van Linda de Mol werd zaterdagavond door 1.898.000 mensen bekeken. Dat zijn er meer dan een week eerder. Vorige week keken er 1.698.000 mensen naar deze kennisquiz. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staat Weet ik veel op de vierde plek in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 26,9 %.

Een ander programma wat ook met liefde te maken heeft, Puur geluk, wist zaterdagavond 489.000 mensen te bereiken. De herhaling van woensdagavond is daarmee beter bekeken dan de herhaling van een week eerder. Vorige week zaterdagavond keken er 426.000 mensen. Met de kijkcijfers staat Puur geluk niet het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 13,7 %.

SBS6 wist met Hart van Nederland 503.000 mensen te bereiken. Daarna keken er nog eens 417.000 mensen naar Shownieuws. Alleen Hart van Nederland staat in net kijkcijferoverzicht en wel onderaan. Het marktaandeel voor SBS6 komt uit op 8,4 % voor Hart van Nederland en op 9,3 % voor Shownieuws.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Bekijk All you need is love terug via TVblik.