‘All You Need Is Love’- concert wederom uitverkocht

‘All You Need Is Love’- concert wederom uitverkocht

Geschreven door Pieter Jongsma

Het ‘All You Need Is Love’-concert dat morgen plaatsvindt is compleet uitverkocht. In een afgeladen Heineken Music Hall presenteert gastheer Robert ten Brink een afwisselende avond met optredens van Nick & Simon, Sandra van Nieuwland, Racoon, Glennis Grace en Niels Geusebroek.

Dit jaar is er ook een internationale artiest aan de line-up toegevoegd, namelijk de Britse zanger Billy Ocean. Hij sluit het ‘All You Need Is Love’-concert op passende wijze af met een extra lang optreden waarin hij o.a. zijn grote hits “Love really hurts without you”, “ Suddenly” en “ When the going gets tough, the tough get going” ten gehore brengt.

De Heineken Music Hall wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd in de ‘All You Need Is Love’-sfeer. Natuurlijk zijn er weer spectaculaire ‘All You Need Is Love’-verrassingen en komen er romantische videoboodschappen voorbij. Nieuw dit jaar is de Q-Music afterparty na afloop van het concert waar de romantische avond knallend kan worden afgesloten.

‘All You Need Is Love’ is het meest succesvolle en romantische liefdesprogramma van de Nederlandse televisie. Al ruim twintig jaar zorgt Robert ten Brink voor het samenbrengen van geliefden uit alle delen van de wereld, weet hij menig gebroken hart te repareren en laat hij de liefde elke keer weer op grootse wijze spreken.