RTL Telekids met animatieserie De Avonturen van K3

RTL Telekids met animatieserie De Avonturen van K3

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De gloednieuwe animatieserie De Avonturen van K3 beleeft op vrijdag 1 april 2016 haar première op kinderzender RTL Telekids. In de serie gaan de zangeressen van K3 op wereldtournee en beleven een reis vol glitter en glamour, waarbij ze onverwachte avonturen op hun pad tegenkomen.

“Lief en eigenwijs, slim en bruisend. Zo zijn ze. En met hun in stilte lijdende chauffeur aan het stuur van de tourbus, weten de meisjes van K3 nooit wat hen te wachten staat ná de volgende bocht in de weg en kunnen ze gewoonweg geen nee tegen avontuur zeggen”, laat Studio 100 weten.

“Wat leuk is aan de animatieserie, is dat onze alter ego’s in De Avonturen van K3 veel meer over the top avontuur meemaken dan wij in het echte leven. Optreden op de Bahama’s bijvoorbeeld, dat is iets wat we zelf echt niet snel doen”, zegt het Nederlandse K3’tje Klaasje over de animatieserie.

Er komt veel op het pad van de cartoonfiguren van K3’tjes Hanne, Marthe en Klaasje, zoals het redden van een weeshuis, het ontmaskeren van juwelendieven en het beschermen van een verlegen monster tegen jagers met kwade bedoelingen. Daarnaast moet K3 ook nog hun concert zien te halen. 

De Avonturen van K3 is vanaf 1 april, elke schooldag, rond 07:55 uur te zien op RTL Telekids.

Zet je wekker voor De Avonturen van K3 op TVblik.nl