Popgroep K-otic maakt comeback in Carlo’s TV Café

Popgroep K-otic maakt comeback in Carlo’s TV Café

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De Nederlandse popgroep K-otic, die ontstond uit het televisieprogramma Starmaker, maken zich op voor een eenmalige comeback. De leden van de popgroep zijn aankomende zondag te gast in Carlo’s TV Café en praten met Carlo Boszhard over hun succes, hun comeback en treden exclusief op.

K-otic, die bestond uit Rachel Kramer, Bouchra Tjon Pong Fong, Anna Speller, Sita Vermeulen, Bart Voncken, Stefan de Roon en Martijn Terporten, komen vijftien jaar na hun doorbraak nog een keer bij elkaar. De popgroep werd gevormd in het programma Starmaker, een idee van John de Mol.

In Starmaker nam een groep van 12 jongeren hun intrek in het voormalige huis van Big Brother met als bedoeling om uiteindelijk een nieuwe popgroep te vormen. Iedere week werd er een deelnemer door de kijkers naar huis gestuurd en uiteindelijk werd er een groep van zeven jongeren gevormd.

K-otic stond met hun debuutsingle Damn (I Think I Love You) maar liefst vijf weken op nummer één. Ook hun anders singles, zoals I was made to love you, I can’t explain, Falling en I surrender, werden grote hits. Helaas nam het succes van de popgroep in 2003 af en daarom besloot K-otic te stoppen.

Carlo Boszhard ontvangt naast K-otic zondag in in Carlo’s TV Café ook Luuk Ikink, die komt praten over zijn nieuwe programma Galileo, en Yes-R, die zijn nieuwe single ten gehore zal brengen en het Carlo’s Café Spel speelt. Carlo’s co-host is deze week het kersverse Net5-gezicht Bridget Maasland.

Bekijk Carlo’s TV Café op TVblik.nl/carlos-tv-cafe