Nieuw gezicht in Goede Tijden Slechte Tijden

Nieuw gezicht in Goede Tijden Slechte Tijden

Geschreven door Sebastiaan Boers

De soap van RTL 4, Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), mag een nieuwe actrice verwelkomen. Vanaf 10 maart is de 43 jarige actrice Nadja Hüpscher te zien. Zij zal de rol van Elize Kil op zich gaan nemen. Dat is een zakenvrouw met een miljoenenbedrijf. Volgens RTL Boulevard zal deze Elize het een aantal inwoners flink lastig gaan maken.

GTST moet het al een tijdje doen zonder een echte slechterik. Zo is Maxime (gespeeld door Marjolein Keuning) al een tijdje rustig. Door een niertransplantatie heeft ze volledige rust nodig. Zij heeft dus niet veel tijd om de slechterik te gaan spelen. Ook voor Aysen (Dilan Yurdakul) zijn het rustige tijden. Maar dat kan zo maar weer eens gaan veranderen. 

Zo is de relatie tussen haar en Sjoerd (Guido Spek) net op de klippen gelopen. Meerdijk kan wel weer eens een nieuwe slechterik gebruiken. Wie weet heeft deze Elize wel iets te maken met Martine Hafkamp (Inge Iepenburg). Deze naam dook ineens weer op toen Wiet (Pip Pellens) Meerdijk verliet.

Nadat veel inwoners Meerdijk verlieten, komt er nu dan weer eens een nieuwe inwoner bij. Of Nadja een langere tijd in GTST te zien zal zijn is nog niet bekend. De kijker kan de actrice kennen van onder andere de films Simon en Dennis P. Ook heeft Nadja in 1999 een Gouden Kalf gewonnen voor beste actrice.

Het personage Elize Kil is vanaf 10 maart te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.