Nieuw gezicht in GTST

Nieuw gezicht in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het zijn bijzondere tijden voor Lucas (Ferry Doedens) in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Samen met Wiet (Pip Pellens), Anna (Barbara Sloesen) en Rikki (Robin Martens) is Lucas bezig om een bepaald bankje in Meerdijk te redden. Om zijn plan te laten slagen verzint Lucas een verhaal over het bankje.

Zijn grote liefde Pelle heeft Lucas daar ontmoet. Deze liefde van zijn leven heeft hem op dat bankje ontmoet. Om die liefde een kans van slagen te geven is er nu een actie op gang gekomen. Door een interview te geven over het bankje, verzint Lucas het verhaal. Het verhaal komt zo geloofwaardig over dat de makers van het interview de verliefde Lucas willen helpen.

Wiet en Anna zien het alweer mis gaan en bedenken zelf een plan. Maar daarvoor hebben zij Rover (Buddy Vedder) nodig. Eerst ziet hij het plan van de dames niet zo zitten, maar gaat toch akkoord. Lucas weet niet wat hij hoort, maar heeft er toch vrede mee. 

Maar wat Lucas niet weet, is dat de programmamakers op zoek zijn gegaan naar Pelle. Deze Pelle hebben zij gevonden en hopen daar Lucas een plezier mee te gaan doen. Vanaf aanstaande dinsdag zal Pelle dan ook te zien zijn in GTST. De rol van Pelle zal gespeeld gaan worden door Eric Bouwman.

Eric Bouwman werd in Nederland bekend door zijn deelname aan Idols. Hierin wist hij de liveshows te halen, maar viel daar toch af. Daarna bleef het niet stil rondom Eric. Hij kreeg een vaste rol in een  andere soapserie, Onderweg Naar Morgen. Ook is Eric een presentator en komt hij vaak voor in verschillende reclamespotjes.

Vanaf dinsdag 3 november zal Eric deel gaan uitmaken van de cast van GTST. Voor hoelang Eric te zien zal zijn is nog niet duidelijk. De kans is groot dat Pelle en Lucas samen Meerdijk gaan verlaten. Waar naar toe en op welke manier zij Meerdijk gaan verlaten, is nog niet bekend.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.