Nieuw castlid in tweede seizoen NCIS: New Orleans bij SBS6

Nieuw castlid in tweede seizoen NCIS: New Orleans bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS6 start donderdagavond 17 maart met het nieuwe seizoen van NCIS: New Orleans. In dit tweede seizoen sluit Sonja Percy (Shalita Grant) zich aan bij het team van Special Agent Dwayne Pride (Scott Bakula). Percy is geen onbekende van de rest. In het eerste seizoen heeft zij al een aantal keer meegeholpen met het oplossen van misdaden. Percy is gewend om zelfstandig te werken.

Ze probeert zich aan te passen aan het team, maar dit loopt niet altijd even gemakkelijk. Het team onderzoekt drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden die verband houden met de marine van New Orleans.

In dit seizoen probeert Pride opnieuw samen met Chris Lasalle (Lucas Black), Meredity Brody (Zoe McLellan) en nieuweling Sonja Percy (Shalita Grant) de moorden in New Orleans op te lossen. Het team onderzoekt onder meer de hinderlaag op een marine konvooi, een moord op een onderofficier tijdens de Red Dress Run en de dood van een blogger die corruptie binnen de overheid onder de aandacht bracht. Pride schakelt ook de hulp in van Special Agent Leroy Gibbs (Mark Harmon) als een familielid van het NCIS-team verdacht wordt van de vergiftiging van bemanningsleden in een privéjet.

NCIS: New Orleans is een spin-off van NCIS en NCIS: Los Angeles. Hoofdrolspeler Scott Bakula is in 2015 genomineerd als ‘favoriete acteur in een nieuwe serie’ voor een People’s Choice Awards voor zijn rol als Special Agent Pride. In Amerika staat seizoen 2 van NCIS: New Orleans op de derde plek als best bekeken dramaserie.

NCIS: New Orleans vanaf donderdag 17 maart om 21.25 uur bij SBS6