Wiet's exit: Jack wint het van Zeger

Wiet's exit: Jack wint het van Zeger

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Nog heel even en dan is Wiet (Pip Pellens) het voor het laatst te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). De kijkers van GTST hadden tot vrijdagmiddag om te stemmen.

Zij hadden letterlijk het lot van Wiet (Pip Pellens) in handen. Er kon uit drie verschillende scenario's gestemd worden. De vriend van Pip, Pim Wessels, zag zijn rolletje in GTST in rook opgaan. De verhaallijn rondom Pim kreeg de minste stemmers van de kijkers.

Voor het eerst in 25 jaar kon de kijker zelf stemmen over een einde van een vast castlid van de soap van RTL 4. Niet eerder gaf GTST de regie uit handen. In RTL Boulevard werd vrijdagavond uiteindelijk de winnende verhaallijn bekend gemaakt. Donderdag meldde Showbizznetwork nog dat het een nek aan nek race was tussen Jack (Mark van Eeuwen) en Zeger (Jakob Nieuwenhuijsen).

Even leek het erop alsof Wiet met Zeger Meerdijk zou verlaten. Dit zou een zeer spannend einde zijn aan de verhaallijn rondom Wiet. Tijdens een spannende cliffhanger zag de kijker hoe Zeger van een berg af sprong. Daarvoor probeerde hij nog een einde te maken aan het leven van Wiet.

De kijkers van GTST hebben toch gekozen voor Jack. Jack is de oudere halfbroer van Wiet. Hij heeft nieuws voor zijn halfzusje. Tijdens zijn wereldreis heeft hij iemand gevonden: Martine Hafkamp (Inge Iepenburg). Dit is de moeder van Sjors (Inge Schrama) en is al een poosje spoorloos verdwenen. Nu ontstaat er een open einde rondom Wiet. De kans is aanwezig dat Wiet binnenkort terugkeert met Jack én Martine.

Aanstaande maandag 29 februari en dinsdag 1 maart is Wiet voor het laatst te zien in GTST. Dan zal de kijker zien hoe zij in de limousine stapt samen met Jack. Vol vragen gaat ze samen met Jack opzoek naar Martine. Maar wat er daarna gaat gebeuren is nog even een vraag. Feit is dat de kijker maar wat graag wil dat Martine een keer terug keert. Of dit ook gaat gebeuren zal in de toekomst blijken.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.