Batman VS Superman goed bezocht tijdens Paasweekend

Batman VS Superman goed bezocht tijdens Paasweekend

Geschreven door Sebastiaan Boers

Door het slechte weer tijdens het Paasweekend gingen de mensen weer massaal naar de bioscopen. Bioscoopketen Pathé zag de bezoekers tijdens het lange Paasweekend toenemen. Uit de bezoekers is een nieuwe top drie gerold van best bezochte films. Bovenaan in de top drie staat de nieuwe film Batman VS Superman: Dawn of Justice.

In deze film strijden Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) tegen elkaar. Het lijkt erop dat Superman niet goed kan omgaan met zijn rol als superheld. Dit nieuws komt ook aan bij Batman. Hij wil voorkomen dat de wereld in gevaar komt en zoekt Superman op. De bezoekers wilden maar wat graag deze film bekijken op het witte doen. Daarom staat Batman VS Superman bovenaan in de bioscoop top drie. 

Op de tweede plek staat de Disneyfilm Zootopia. In deze film draait het allemaal om politieagente Judy Hopps (Ginnifer Goodwin). Zij probeert een vermissingszaak op te lossen. Tijdens haar onderzoek krijgt Judy hulp van de sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman). In eerste instantie lijkt Nick verkeerde plannen te hebben, maar toch ontstaat er een hechte vriendschap tussen Judy en Nick.

Zangeres Shakira had de eer om de titelsong te zingen. De single heeft als titel Try Everything gekregen. In Zootopia is Shakira te zien én te horen als popster Gazelle. In totaal hebben inmiddels 41 miljoen mensen de bijbehorende videoclip bekeken via YouTube. Bekijk de videoclip van Shakira's Try Everyting hier.

Naast Batman VS Superman en Zootopia bestaat de top drie verder nog uit Londen Has Fallen op de derde plek. In deze film spelen onder andere Morgan Freeman, Gerard Butler, Jackie Earle Haley, Charlotte Riley en Angela Bassett de hoofdrol. Nadat de Engelse premier dood wordt gevonden gaan bij veel mensen allemaal alarmbellen af. Wat is er precies gebeurd en wat staat er nog te gebeuren? Een spannende film die ook met de Pasen veel is bekeken.

De top drie is dinsdag bekend gemaakt door Pathé op haar Facebookpagina.