Gers Pardoel komt met nieuwe videoclip

Gers Pardoel komt met nieuwe videoclip

Geschreven door Sebastiaan Boers

Rapper Gers Pardoel heeft een nieuwe single uitgebracht. Zijn nieuwe single heeft de titel Met Mij gekregen. Op 28 februari kwam de rapper langs in de tv café van Carlo Boszhard. Daar liet hij toen al een klein stukje horen van zijn nieuwe single. Bij een nieuwe single hoort natuurlijk een nieuwe videoclip.

Vrijdagochtend maakte Gers op zijn Facebookpagina het nieuws zelf bekend. Op dit moment heeft de Facebookpost al zeker 836 likes gekregen en is het bericht al door 109 mensen gedeeld. Via YouTube is de videoclip van Met Mij al bekeken door 2575 mensen. Dat aantal zal alleen maar verder gaan oplopen. Naast Met Mij is de rapper bekend van veel andere hits. 

Zo nam Gers een single op met de band Doe Maar. Dit nummer werd Liever dan lief en was een andere versie dan het origineel. De bijbehorende videoclip is al door 3.912.106 mensen bekeken via YouTube. Maar dat is nog niets vergelijken met de andere hits van de Nederlandse rapper.

De single Louise werd bekeken door 6.265.236 mensen bekeken via YouTube. Dit uptempo nummer heeft een herkenbare melodie en een vrolijke tekst. Naast Liever dan lief heeft Gers ook een duet gemaakt met Sef. Dit werd het aanstekelijke Bagagedrager.

Deze single is één van de best bekeken videoclips van de rapper. In totaal is de videoclip van Bagagedrager is bekeken door 9.594.120 mensen. Maar misschien wel dé bekendste hit van Gers is toch wel Ik neem je mee. Dit werd niet alleen een hit in de Nederlandse hitlijsten, maar ook op YouTube is de videoclip enorm vaak bekeken.

In totaal hebben al 19.819.236 mensen de videoclip gezien. Het nummer wist zelfs een record te pakken in de Nederlandse top 40. De nieuwste videoclip, Met Mij, zal ook zeker een miljoen views gaan halen. Wie weet gebeurd dit wel sneller dan Gers zelf denkt.

Bekijk hieronder de nieuwste videoclip van Gers Pardoel - Met Mij:

https://www.youtube.com/watch?v=1nNBRWYbgLo