Rutger Vink eerste afvaller in It Takes 2

Rutger Vink eerste afvaller in It Takes 2

Geschreven door Sebastiaan Boers

YouTube ster Rutger Vink is uitgezongen. De bekende vlogger is de eerste afvaller in het zangprogramma, It Takes 2, van RTL 4. In de aflevering van zaterdagavond zong hij een duet met Glennis Grace. Van de jury kregen Rutger en Glennis in totaal 20,5 punten. Dat waren er duidelijk niet genoeg om een ronde verder te komen.

Naast Rutger kwamen ook Lieke van Lexmond, Klaas van der Eerde en Carolien Borgers in de ''gevarenzone''. Zo kregen Lieke en Trijntje Oosterhuis 21,0 punten van de jury, Klaas en Trijntje kregen er ook 21,0 punten en Carolien en Waylon kregen de minste punten van de avond, slechts 20,0 punten. 

Het publiek kreeg de opdracht om hun stem uit te brengen. Zij hadden een belangrijke stem in het lot van de Bekende Nederlanders. Klaas kreeg de meeste stemmen van het publiek. Zijn optreden maakte indruk en daarmee wist hij een ronde verder te komen. Carolien kreeg ook genoeg stemmen van het publiek en kon ook direct door naar de volgende aflevering.

Even werd het spannend: Lieke VS Rutger. In de zaal zaten veel volgers van Rutger. Het leek een gelopen race, maar dat bleek niet helemaal te kloppen. Lieke kreeg toch meer stemmen van het publiek. Zij wist als derde veilig uit de gevarenzone te komen. Rutger kreeg de minste stemmen van het publiek en verliet dus It Takes 2.

Volgende week is It Takes 2 terug met acht kandidaten. Jan Kooijman kreeg de meeste stemmen van de jury, maar liefst 23,5 punten. Daarmee was hij meteen voorzien van een plek in de volgende ronde. Naamgenoot Jan Versteegh kreeg 23,0 punten en wist ook een plek te veroveren voor de volgende aflevering. Daarnaast wisten ook Marlijn Weerdenburg, Fatima Moreira de Melo en Pim Wessels zich te plaatsten voor de volgende ronde.

It Takes 2 is volgende week zaterdagavond weer om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk It Takes 2 terug via TVblik.