Kirsten uit Temptation Island is zwanger

Kirsten uit Temptation Island is zwanger

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Kirsten uit Temptation Island is zwanger. Kirsten en Regilio verwachten samen hun eerste kindje. Het stel testte de afgelopen weken hun relatie in het RTL5-programma Temptation Island. Afgelopen donderdag was in de finale te zien hoe Regilio zijn Kirsten bij het kampvuur ten huwelijk vroeg.

RTL bevestigt de geruchten dat het Temptation Island-koppel een kindje verwacht. “Kirsten is nu tien weken zwanger, maar weet dus nog niet of het een jongetje of een meisje wordt. Dat weet ze misschien bij de volgende echo en die is over twee weken”, laat RTL aan RTL Boulevard weten.

Bij het laatste kampvuur werden de vier stellen van Temptation Island herenigd. Even leek het nog mis te gaan tussen Kirsten en Regilio, omdat verleidster Jill verkondigde dat Regilio de laatste dag nog aan haar zou hebben gezeten. Kirsten geloofde haar vriend, die zei dat hij niks had gedaan.

Onder het toeziend oog van presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits en 502.000 Nederlandse kijkers ging Regilio voor zijn vriendin op zijn knieën. “Temptation Island had niet mooier kunnen eindigen voor mij”, reageerde Kirsten nadat ze ‘ja’ had gezegd op het aanzoek van Regilio.

“Ik ben veel meer gaan waarderen wat ik heb opgebouwd met jou. Terwijl er tien andere vrouwen om mij heen stonden, maar mijn gedachte alleen bij jou was, kun je wel zeggen dat jij mijn ultieme Temptation bent”, zei Regilio afgelopen donderdag in de negende aflevering van het programma.

Aankomende donderdag is de laatste aflevering van Temptation Island. In de tiende aflevering zijn de koppels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. De laatste aflevering laat zien hoe de koppels terugkijken op hun deelname en welke koppels nog bij elkaar zijn.

De laatste Temptation Island is donderdag, 7 april, om 20:30 uur te zien op RTL5.

Bekijk Temptation Island op TVblik.nl