Mainstreet heeft grootse plannen voor de toekomst

Mainstreet heeft grootse plannen voor de toekomst

Geschreven door Pieter Jongsma

De jongens van Mainstreet hebben grote plannen voor de toekomst. Zo zien Nils Käller, Rein van Duivenboden, Owen Playfair en Daan Zwierink een carrière in het buitenland wel zitten. "Ik zou ook wel met hele bekende artiesten willen optreden, zoals Justin Bieber", vertelt Rein aan Novum Nieuws. "En Chris Brown", aldus Owen.

Toch is de 14-jarige Rein voorzichtig met vooruitkijken. "Ik wil de komende jaren gewoon bij Mainstreet blijven, ik hoop dat we over een aantal jaar heel veel bereikt hebben", vertelt de zanger, die met zijn groep vrijdag zijn debuutplaat Breaking the Rules uitbracht. "Ik zou bijvoorbeeld heel graag in Amerika willen optreden."

Nils vertelt dat de mannen, onder meer bekend van het nummer Mind Is Blown, 'heel veel doelen' hebben. "We willen bijvoorbeeld meer concerten gaan geven. Maar we richten ons eerst op de shows die nu komen, zodat die zo goed mogelijk gaan."

De 15-jarige Daan wil graag de rest van zijn leven muziek blijven maken. "We nemen telkens een stapje, ik wil de komende tijd veel ervaring opdoen", zegt de zanger. "Optredens zijn elke keer anders, met andere meisjes. Dat is heel erg leuk."

Nils bekent dat hij nog niet echt gewend is aan alle aandacht. "Het is wel een beetje bizar", bekent de zanger, die vorig jaar met Mainstreet meedeed aan het Junior Songfestival. "Het is bijvoorbeeld wel gek dat als je een keer zwaait, meisjes helemaal uit hun dak gaan. En gisteren is er een meisje flauwgevallen. We waren wel bezorgd maar uiteindelijk is ze nog met ons op de foto gegaan."