'O'G3NE volgend jaar naar Eurovisie Songfestival'

'O'G3NE volgend jaar naar Eurovisie Songfestival'

Geschreven door Sebastiaan Boers

In Carlo's tv café is er iedere week genoeg ruimte voor muziek. De drie meiden van O'G3NE kwamen langs om hun nieuwste single; Take The Money And Run te zingen. Maar voordat het optreden begon leek Carlo Boszhard een geheim te verklappen. Hij had een roddel gehoord in de ''wandelgangen''. Het gerucht ging dat O'G3NE volgend jaar Nederland gaan vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival.

Carlo, zelf fan van het eerste uur van het liedjesfestijn, is ook fan van de meiden van O'G3NE. ''Jullie geluid is internationaal'' gaf Carlo al aan. De meiden zelf vonden het leuk om te horen, maar gaven nog niets toe. Ook ontkenden zij het gerucht niet. De kans is dus aanwezig dat zij Douwe Bob zullen opvolgen. 

Er waren vorig jaar gesprekken tussen AVROTROS en O'G3NE. Maar uiteindelijk koos AVROTROS toch voor Douwe Bob. De zanger heeft zin om op te treden op het Eurovisie Songfestival podium. Bij De Wereld Draait Door gaf de zanger nog een uitzwaai concert.

Het management van O'G3NE verklapte vorig jaar al dat Douwe Bob dit jaar naar het Eurovisie Songfestival zou gaan. Met het nummer Slow Down zal de zanger Nederland gaan vertegenwoordigen. Op dit moment is de zanger al druk bezig met alle voorbereidingen. Hij is de opvolger van Trijntje Oosterhuis, die ons land vorig jaar vertegenwoordigde.

Dat de meiden van O'G3NE kunnen zingen was al bekend. Zij deden in 2014 mee aan The Voice of Holland. Deze talentenjacht met de draaiende stoelen wisten zij dan ook glansrijk te winnen. Daarna ging het alleen nog maar berg opwaarts met de drie zussen.

Of zij ook daadwerkelijk de opvolgers gaan worden van Douwe Bob is nog niet officieel bevestigd. Maar ook is het gerucht ook nog niet ontkend. Zelf staan de meiden er meer dan open voor. Dit jaar ging het Eurovisie Songfestival aan hun neus voorbij, maar er komen nog meer versies aan van het Eurovisie Songfestival.

Carlo's tv café is iedere zondagmiddag om 18.15 uur te zien bij RTL 4.