Douwe Bob organiseert karaokeavond in The Bar

Douwe Bob organiseert karaokeavond in The Bar

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Douwe Bob organiseert vanavond een karaokeavond in zijn bar in Stockholm, waar hij aankomende dinsdag Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival 2016. De singer-songwriter opende afgelopen zaterdag zijn bar in het centrum van de Zweedse hoofdstad Stockholm.

“Vanavond in The Bar: Karaokeavond! En ja... We hebben een karaokeversie van Slow Down inclusief de 10 seconden stilte”, zegt Douwe Bob op Twitter. De Nederlandse Songfestival-inzending nodigt iedereen uit voor de karaokeavond. “Wie komt er? Iedereen is welkom!”, vervolgt hij.

Douwe Bob opende zaterdag zijn bar met de naam The Bar. Veel andere Songfestival-inzendingen kwamen zaterdag naar The Bar toe om samen met Douwe Bob te zingen. De singer-songwriter heeft voor de komende dagen ook veel bevriende artiesten uit onder andere Nederland uitgenodigd.

Aankomende dinsdag, 10 mei, staat Douwe Bob met zijn nummer Slow Down in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016. Op dinsdag 22 september 2015 werd bekend dat de singer-songwriter Nederland zou gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2016.

Bekijk het Eurovisie Songfestival op TVblik.nl/eurovisie-songfestival

Aantal dagen tot de eerste halve finale met Douwe Bob:

[ujicountdown id="Songfestival" expire="2016/05/10 21:00" hide="false" url="" subscr="" recurring="" rectype="second" repeats=""]