Douwe Bob opent tijdelijke Fool Bar in Rotterdam

Douwe Bob opent tijdelijke Fool Bar in Rotterdam

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Douwe Bob brengt zijn beroemde Fool Bar naar Rotterdam. Op donderdag 3 november veranderd de singer-songwriter BAR3 in Rotterdam in The Fool Bar. “Waar de Fool Bar is, daar ben ik”, zegt Douwe Bob. “De Fool Bar is een metafoor voor een plek waar je jezelf kunt zijn.”

“Na een Fool Bar geopend te hebben in Stockholm, op Pinkpop en straks in Amsterdam Oost, vind ik het ontzettend tof dat er een Fool Bar komt in Rotterdam tijdens de MTV Music Week waar ik het publiek kennis kan laten maken met artiesten die ik zelf heel goed vind”, vervolgt hij.

In de ‘originele’ Fool Bar, op de bovenverdieping van Douwe Bob zijn huis in Amsterdam, houdt de singer-songwriter regelmatig ‘Fool Bar Sessies’, waar hij zelf akoestisch optreedt voor fans, vrienden en artiesten. Deze intieme opstelling zal ook in de Rotterdamse versie in BAR3 een feit zijn.

Douwe Bob opent binnenkort zijn eigen bar in Amsterdam. The Fool Bar komt op de Dappermark, een markt in de Dapperstraat in Amsterdam-Oost. De singer-songwriter opende begin 2016 ook een bar in het Zweedse Stockholm, waar hij Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.

Bekijk het optreden van Douwe Bob terug op TVblik.nl/songfestival