Douwe Bob met Fool Bar XL in Heineken Music Hall

Douwe Bob met Fool Bar XL in Heineken Music Hall

Geschreven door Daniël Schalk

Douwe Bob staat volgend jaar, op zaterdag 25 maart, in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De singer-songwriter bouwt de Heineken Music Hall in 2017 om tot de Fool Bar XL, een extra grote versie van de bar in het huis van de Nederlandse Songfestival-inzending in de Amsterdamse Pijp.

De singer-songwriter gaat de eerste 100 kaarten voor zijn concert zelf verkopen op de Albert Cuyp markt. Morgen, woensdag 8 juni, staat Douwe Bob vanaf 15:00 uur op de markt om de allereerste kaarten te verkopen. Het laatste album van Douwe Bob is ook naar zijn eigen bar vernoemd.

Douwe Bob vertegenwoordigde Nederland dit jaar op het Eurovisie Songfestival in het Zweedse Stockholm. Zijn Songfestival-nummer Slow Down is een van de nummers op zijn nieuwe album Fool Bar. De singer-songwriter werd op het Eurovisie Songfestival in Stockholm uiteindelijk elfde.

In de hoofdstad van Zweden opende Douwe Bob ook zijn eigen bar. De bar werd niet vernoemd naar zijn bar in Amsterdam, maar heette simpelweg The Bar. Douwe Bob speelde iedere avond in The Bar en ontving ook veel bevriende concurrenten en andere artiesten, zoals The Common Linnets.

Bekijk het Eurovisie Songfestival 2016 terug op TVblik.nl