Streetlab brengt single uit met René Froger

Streetlab brengt single uit met René Froger

Geschreven door Daniël Schalk

De jeugdvrienden Tim, Jasper, Stijn en Daan van het KRO-NCRV-programma Streetlab brengen samen met René Froger een single uit. Maandag komt er niet alleen een einde aan het derde seizoen van Streetlab, maar maar ook aan de veelbesproken boyband Side2Side van de jeugdvrienden.

De boyband Side2Side was een experiment van Tim, Jasper, Stijn en Daan om door te breken in buurland Duitsland. Met hun debuutnummer Küss mich probeerden ze zich in het tweede seizoen tevergeefs te plaatsen voor een plek in de populaire Duitse talentenshow Das Supertalent.

Omdat een echte doorbraak uitbleef, hebben de vier vrienden besloten om zich daarom te richten op een afscheidstournee, in een laatste poging bekendheid te verwerven. Voor hun laatste single Forget my name wisten ze een samenwerking met de Nederlandse zanger René Froger te regelen.

De rasartiest was niet alleen bereid om zijn medewerking te verlenen aan het nieuwe nummer van de boyband, Streetlab wist hem ook te strikken voor een afscheidstournee. De single Küss mich werd na de uitzending in het tweede seizoen uitgebracht en werd op Spotify bijna 60.000 keer geluisterd.

Streetlab is maandag 23 mei om 21:20 uur te zien op NPO 3.

Bekijk Streetlab op TVblik.nl/streetlab